4 minuty čtení

Postavte se chytře ke svému podnikání se Smart Network

Smart Network je komunita malých a středních podnikatelů, kteří sdílí své zkušenosti a know-how prostřednictvím hned několika skvělých akcí. Její součástí se můžete stát i vy a získat tak spoustu nových podnětů pro vaše podnikání.

Klub se svým působením začal už před 7 lety v Brně. Brzy ale překročil hranice svého domovského města, a tak se jeho setkání dnes můžete zúčastnit např. i v Praze, Zlíně, Olomouci nebo Ostravě. Ve své nabídce má hned několik akcí jak naživo, tak v online podobě.

Online business akce (dopolední, odpolední, večerní)

V dnešní digitální době jsou online setkání již běžnou záležitostí, takže je samozřejmě najdete i u Smart Networku. Tam můžete sdílet informace a rozvíjet spolupráci s ostatními členy a hosty nejen z ČR. Účastníkem může být Čech i Slovák sedící kdekoliv na světě. A právě to je v aktuální situaci potřeba – podělit se o své know-how a vzájemně pomoci svému byznysu v komunitě lidí, kteří si mají co nabídnout. Spustili na online akce i nový web www.podnikejsmart.cz, kde najdete všechny potřebné informace.

Business akce naživo (rána, obědy, večery)

Na těchto akcích poznáte nové osoby ze světa podnikání. Zároveň budete mít také možnost utužovat již existující vztahy a vazby. Na business akcích se nabízí jedinečná možnost využít vůli aktivních lidí ve svém okolí a budovat tak své dobré jméno. Jak? Třeba tím, že nejdříve vyzkouší vaše služby, a ty následně mohou doporučit svým známým.

Hlavními benefity Smart business akcí je:

  • možnost sdílení kontaktů a zkušeností
  • seznámení se s novými lidmi ze světa podnikání
  • budování dlouhodobě kvalitních vztahů s lidmi, kteří mají podobné hodnoty a cíle jako vy
  • inspirace, co ostatní dělají nebo co je vůbec na trhu

"Smart ráno je ráno plné energie, úžasných lidí a nových nápadů. Inspiruje, pomáhá, vzdělává. Najdete tam vždy dvacet "nových" tváří a skvělou náladu. Jakmile jednou ochutnáte, nebudete chtít jinam.", účastnice business akce (více referencí na Youtube).

 

Řekni do minuty vše aneb jak správně na networking

Pětihodinový workshop Gabriely Mrkvicové (jednatelka a moderátorka Smart Networku), na kterém předává své bohaté 8leté zkušenosti z oblasti networkingu. Právě na něm je založená celá strategie klubu Smart Network. Na workshopu se přesvědčíte o tom, že i vaše osobní prezentace může být jedinečná a přitom výstižná. Workshop vám přinese také cenné rady o tom, jak nepoužívat slovní vatu, jak být efektivní a maximálně využít networking naplno. Kromě toho, jak má správně vypadat vizitka, se dozvíte i triky o tom, jak správně vést networkingovou schůzku.

„Profesionální přístup Gabriely Mrkvicové je excelentní nejen z pozice networkerky, ale i v propojování lidí, získávání nových kontaktů a cenných informací v mnoha oblastech.“, účastník WS od G. M.

Smart CEO klub

Tento klub by neměl ujít pozornosti především majitelům firem a CEO ve společnostech. Jedná se totiž o jedinečnou kombinaci BOARDU + MASTERMINDINGU + NETWORKINGU, díky které získáte nejen kontakty a možnost poradit se, ale také v MasterMindingu rozvíjíte svůj projekt či business. Naleznete zde spoustu inspirace a rad od lidí na stejné profesní úrovni a z různých oborů. Aktuálně sCEe O klub koná již druhý v Brně, ale pro velký zájem budeme na podzim roku 2020 budeme otevírat další nový v Brně i v Praze. Počet členů je omezen na 12 jako počet měsíců v roce, aby se každý vystřídal jedno za měsíc se svojí prezentací a projektem. Více ZDE.

Členství v klubu Smart Network

Pokud se stanete součástí podnikatelského klubu Smart Network, získáte nejen přístup k celé řadě informací, možnost dalšího rozvoje – osobního i pro váš byznys, ale také spoustu benefitů.

Zaujaly vás možnosti klubu Smart Network a chcete se nezávazně zúčastnit některé z jeho akcí? Máte možnost! Stačí se podívat do Smart kalendáře a vybrat si. A pokud chcete vědět více informací o podmínkách členství a množství jeho výhod, stačí jednoduše kontaktovat náš tým.

Jednoduše – přijďte, zkuste a udělejte si názor sami! Nemáte co ztratit. A my se budeme těšit na viděnou.

#podnikani #networking #byznys #eventy

Hodnocení: +11
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.