2 minuty čtení

Stále soutěžíme o studium na naší univerzitě. Výherce losujeme již koncem dubna. Účast je zdarma.

Získejte MBA, BBA studium a spoustu dalších cen! Tato soutěž probíhá náhodným losováním. Stačí vyplnit přiložený dotazník. Jako dárek máme psychodiagnostiku v ceně 2550,- Kč od partnerské společnosti Institute of Applied Psychology pro všechny.

Tímto PODcastem vás provede Dr. Petr Pacher, obchodník, podnikatel, psycholog, přednášející na University of Applied Management.

Zdravíme všechny podnikatele, jednatele, ředitele, manažery, zaměstnance.

Kdo je vlastníkem firmy? Vlastník je člověk, který přišel s nápadem, přináší drive a misi do společnosti. Je její tváří a chce, aby byla prospěšná lidem v ní, ale i v okolním prostředí. Vlastník si užívá výdobytku, tedy toho, co vybudoval. Ale co když je stále vtažen do manažerské role? Tuto funkci je potřeba delegovat, abychom se mohli stát pouze vlastníky. Hodně lidí podnikání vzdá a vstoupí do zaměstnaneckého poměru z důvodu časového vytížení, nebo proto, že neunesli rychlost vývoje společnosti, jelikož museli být zapojeni v obrovské operativě společnosti a nestihli myslet na vizi společnosti. Situací je spoustu.

Co se takhle věnovat firmě jako vlastník? Pracovat 3-5 hodin týdně? V jednu konkrétní chvíli přijde čas, kdy si musíme položit otázku co s firmou dál? Komu ji předat? Není komu?

ODKAZ NA PODCAST

Na tyto otázky si odpovíme v jednotlivých dílech tohoto podcastu. V dalším díle, který vyjde 19.3. se budeme věnovat delegování svých kompetencí na interního člověka. Zůstaňte naladěni.

Kromě podcastu jsme si pro vás připravili krátký dotazník. Jeho kompletním vyplněním se zúčastníte v naší soutěži o studium MBA, BBA a dalších cen! Vyhrává každý! Ceny naleznete ZDE

Hodnocení: +4
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.