1 minuta čtení

Otvírám Warengo pro SIG CAFM

Shledávám toto prostředí vhodným pro naši zájmovou skupinu (SIG - Special Interest Groups) pro informační systémy typu CAFM (Coputerized Aided Facility Managament), tedy jednoduše pro SW podporu FM služeb a Facility managementu.

Shledávám toto prostředí vhodným pro naši zájmovou skupinu (SIG - Special Interest Groups) pro informační systémy typu CAFM (Coputerized Aided Facility Management), tedy jednoduše pro SW podporu FM služeb a Facility managementu.

Jde bezesporu o poměrně specializovaný SW a zdaleka ne tak rozšířený, jako informační systémy ERP, CRM, DMS a další., který má velmi blízko také k BIM (Building Information Modeling) a tak se zde mohou články prolínat i s touto problematikou, jakož i s CAD nebo GIS produkty.

Zkusím být tím prvním, kdo sem občas něco napíše a uvítám všechny další, kteří se přidají a budou nejenom psát zajímavé články, ale taky se pustí do diskuse a sdílení svých zkušeností, svých poznatků a jsou ochotni se o ně tady podělit s ostatními ;o)  Jsem optimista a věřím, že se i díky asociaci IFMA CZ a dílem jejich členů a konzultantů podaří vytvořit efektivní a zajímavý portál. 

Luhačovice 3.2.2019

Honza

Hodnocení: +1
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.