3 minuty čtení

MILCON. Konference pro podnikatele, kteří chtějí umět vést

MILCON je konferencí jako žádná jiná. Tři řečníci, jeden nabitý den. A ti tři, co budou mluvit? Naprosté špičky českého podnikání.

Motivace Inspirace Leadership CONference neboli MILCONje netradiční pojetí konference pro podnikatele, která se uskuteční 25. dubna v Praze 5 / Paspův sál od 08.00. Vystoupí 3 řečníci a podělí se o své úspěchy i pády, které provázely jejich cestu k milionovým společnostem. Zbyněk Frolík za LINET Group, Stanislav Martinec za KOMA Modular a Jaroslava Valová za SIKO koupelny

Proč marnit drahocenný čas na konferencích s desítkami řečníků, když si můžete poslechnout jen ty nejlepší z nejlepších během jednoho dne? Z této myšlenky vychází konference MILCON, která představí osobnosti pouze tři, ale zato patřící k absolutní špičce českého podnikání. Jde o zakladatele, kteří své společnosti vybudovali od píky k miliardovým obratům – Zbyňka Frolíka,Stanislava Martince a Jaroslavu Valovou.

Za čím si však MILCON stojí na 100 %, to je autenticita. Žádné osnovy, žádné připravené výstupy. Jaká tedy bude výsledná forma, ptáte se? Moderovaný rozhovor, o který se postarají zkušení moderátoři Marek Chvátal a Jiří Jemelka.

Hlavní témata konference

Štíhlý a inovativní podnik

Štíhlost podniku znamená dělat jen takové činnosti, které jsou potřebné, dělat je správně hned napoprvé, dělat je rychleji než ostatní a utrácet přitom méně peněz. Zkušenost ukazuje, že všude kolem nás jsou skryté vzory vývoje společnosti, myšlení a organizace. Ten, kdo dnes strategicky řídí budoucnost své firmy, by se neměl spoléhat jen na své odborné znalosti a intuici.

Den má 24 hodin a noc

Takto Zbyněk Frolík motivoval sebe i svůj tým k vysokým výkonům. Stejně Jaroslava Valová v době překotné expanze firmy spávala jen pár hodin. A doma se setkala s tvrdým povzbuzením: „Už si přestaň vymýšlet!“ Naopak Stanislav Martinec může svědčit o vzácné podpoře milující manželky, když jí odhalil svůj největší fuck up, kdy dostal firmu do stamilionového dluhu. Rodina není firma. Ale jste tu pro obě?

Jak strategicky předat vedení

Jednou přijde čas, kdy bude potřeba předat řízení firmy dál. Je to dlouhý proces plný důležitých rozhodnutí. Je nejlepším řešením dosadit do vedoucích pozic členy rodiny, nebo hledat nástupce jinde? Pan Frolík i paní Valová tyto otázky již řešili důkladně. Pan Martinec cítí, že přijde čas, kdy bude potřeba toto těžké rozhodnutí udělat také.

Firma není ostrov

Mnoho produktů má potenciál získat nedocenitelnou přidanou hodnotu. Je na podnikateli, jestli ji odhalí a nabídne. Lůžka od firmy Linet často slouží jako dary potřebným. Příspěvky paní Valové dlouhodobě míří k projektům, kterým ona sama věří. Pan Martinec chce svou firmu využít k pomoci řešení migrační krize, nedostatku fosilních paliv a v budoucnosti by rád viděl stavby KOMA i ve vesmíru.

MILCON

KONFERENCE

Hodnocení: +13
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.