5 minut čtení

Potřebujete zařídit kvalitní home office? A víte, že si ji celou můžete pořídit na jedno kliknutí?

Málokterou oblast letos pandemie ovlivnila tak významně jako vaši kariéru. Zákaz práce z kanceláře hodil miliony lidí na celém světě zničehonic do jejich obýváků a nařídil jim, aby odtamtud podávali stejný pracovní výkon. To ale není tak snadné.

Chcete se i doma cítit jako ve své kanceláři? Pokračujte ZDE.

Otázka toho, zda prostředí, v němž pracujete, má vliv na vaši výkonnost a soustředění, není k diskuzi. Věda již dávno velmi dobře ví, že tento faktor zásadním způsobem ovlivňuje lidské podvědomí a vaši efektivitu, ať se vám to líbí, nebo ne.

Proto se může snadno stát, že jakmile se ocitnete místo známého pracovního stolu před výrazně menším či nižším stolem u sebe doma, přestane vám jít práce tak snadno od ruky. Zavedené kancelářské návyky najednou nefungují nebo ani neexistují, chybí potřebné pohodlí na židli, což vám pomalu a jistě začíná naznačovat bolavá šíje a celý pracovní prostor je pro vás vlastně ubíjející.

Dlouhodobě se taková situace bude jisto jistě jenom zhoršovat a upínat se na myšlenku, že to „prostě nějak přečkáte“, než se budete moci vrátit do kanceláře, není příliš na místě. Home office po pandemii nikam nezmizí, právě naopak – řada společnosti už dnes ví, že s tímto konceptem bude pracovat i do budoucna.

Samozřejmě existují firmy, jež si důležitost kvalitního domácího pracovního prostředí pro psychickou pohodu a pohodlí svých zaměstnanců plně uvědomují už dnes. Takže jim dávají na vybavení domácí pracovny finanční příspěvky, nebo si rovnou najímají odborníky, kteří vyrazí přímo do domovů zaměstnanců a pomohou jim s tvorbou nejlepší možné pracovny vzhledem k tomu, jaké mají individuální možnosti.

 

Dnes to tak možná nepůsobí, ale ty společnosti a podnikatelé, kteří si dokáží vytvořit kvalitní podmínky pro home office již nyní, z toho do budoucna budou jen a pouze těžit. Nikdo dnes nemůže odhadnout, jak bude svět po pandemii vypadat, ani garantovat, že se již nic podobného nebude opakovat.

Existuje praktické řešení?

Patříte-li mezi lidi, kteří mají zájem vyřešit nedostatky svého home office rychlou, ale zároveň vysoce kvalitní cestou, pak by vaší pozornosti neměla uniknout společnost Konsepti. Proč?

  • Oboru vybavení pracoven (jak kancelářských, tak těch domácích) se věnuje již 25 let
  • Její výrobky stojí na dvou základních hodnotách: Ergonomie a design
  • Kompletní vybavení pro svou domácí kancelář si můžete vybrat na jediném místě

Mimo jednotlivé kvalitní kancelářské vybavení je asi největší přidanou hodnotou společnosti pro dnešní dobu skutečnost, že tyto výrobky dokáže chytře poskládat do „setů“ obsahujících vhodnou kombinaci pracovní židle a stolu, případně dalších doplňků.

Jinými slovy nemusíte řešit objednávku kvalitní ergonomické židle od jednoho výrobce a následně k tomu dle jejich rozměrů dopasovávat a dokupovat stůl u jiného výrobce či naopak. Vše včetně kvalitní pracovní stolní lampy či paravánu pro oddělení pracovního prostoru od zbytku místnosti můžete pohodlně objednat ZDE.

 

„V Konsepti využíváme znalostí potřeb našich klientů. Kancelářský trh je naší silnou stránkou, a proto pro nás bylo snadné připravit Home Office sety pro práci v domácnosti. Naše dlouhodobá vize je býti kurátorem designu a mohu hrdě prohlásit, že díky zkušenému týmu a 25 letům v oboru jsme pro klienty opravdovým partnerem v oblasti interiérového designu. U home office setů jsme se ovšem nezaobírali pouze praktičností a designem, ale také funkčností a především ergonomií sezení,“ komentuje filozofii své firmy a adaptaci na dnešní potřeby trhu David Řezníček, zakladatel Konsepti.

Vzhledem k aktuální vysoké poptávce po vybavení pro home office navíc Konsepti aktuálně pro své zákazníky připravila zajímavou akci – při koupi některého ze dvou designových setů pro domácí pracovnu Kartell a Arper navíc obdržíte 30% slevu. Stačí si svou novou domácí pracovnu objednat TADY.

Oba sety navíc můžete libovolně kombinovat s ergonomickou židlí Wilkhahn AT Mesh, jež podporuje i při sezení aktivní pohyb, čímž pomáhá s prevencí proti zdravotním problémům vznikajícím v důsledku sedavého zaměstnání. Na vývoji židle se mimo jiné podílela sportovní univerzita v německém Kolíně. Pokud se rozhodnete pořídit si židli AT Mesh a přidáte k ní jakýkoliv další produkt, získáte z její původní pořizovací ceny navíc slevu ve výši téměř 4600 Kč!

Na investování do kvalitní domácí pracovny pro sebe či pro vaše zaměstnance zřejmě ještě nikdy nenastalo důležitější období. Hledáte-li nejen funkčnost a maximální ergonomiku, ale zároveň estetiku a design na prémiové úrovni, pak by pro vás Konsepti mohl být tím ideálním partnerem, který vám pomůže vytvořit pracovnu přesně podle vašich představ. Máte k nákupu nějaký dotaz? Anebo vás zaujala možnost individuálního řešení přímo pro potřeby vaši domácí pracovny? Kontaktujte Alenu Jones z Konsepti na e-mailu alena.jones@konsepti.com.

#homeoffice #pracovniprostredi #pracovnizidle #komfort #efektivita #ergonomie #design#konsepti

Hodnocení: +14
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.