2 minuty čtení

Rodiče. Naskočí vám husí kůže?

Chování mužů k rodičům je další metou, kterou by měl moderní gentleman zvládnout. A být tím inspirací pro svoji partnerku.

Vybrali jste si je. Podle několika teorií si děti vybírají rodiče. K jedné z nich se přikláním i já. Děti tam někde v prostoru čekají jako shluk energie a vklouznou v ten pravý okamžik do duší a těl budoucích rodičů. Teoreticky jste si tedy sám vybral být dítětem svých rodičů. Tomuto věřte nebo nevěřte. Avšak...

V rodině a ve vztahu k rodičům můžete poprvé, naplno a "na stálo" projevovat veškerá doporučení a rady korektního chování. K matce jste povinen chovat se s veškerou úctou, jelikož je to žena a k tomu ještě, byť si to zřejmě vždy neuvědomuje, o generaci starší jako vy. Vaše mamka, máti, maminka nebo "muttilein" (takto oslovovala moje maminka moji babičku) je "první dámou" vašeho života. Věřím, že vždy dobrou, moudrou, láskyplnou a spravedlivou. Zaslouží si, abyste k ní byl korektní. Nelhal, nemlžil, nefňukal a nebyl na ní závislý. Odstřihněte se od pupeční šňůry.

Dočtěte celý článek za 2 minuty zde >> https://www.danielsmid.cz/l/gentleman-a-jeho-rodice-cast-6/

O budování vztahu s otcem, o mlžení, manipulaci a polopravdách, které odsávají energii vyhrazenou na práci.

Hodnocení: +7
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.