1 minuta čtení

Víte, že...

pouhé prezentování produktu je nejméně efektivní a že světu vládne konzultativní způsob prodeje?

Dříve stačilo mít na dveřích napsáno výdej nebo odbyt. Byl problém vyrobit, nebyl problém prodat. Ta doba je pryč. Není problém vyrobit, je problém prodat. ?

Prezentace produktu, služby, řešení je to nejjednodušší, co můžete udělat. Funguje. Jen to nefunguje, tak jak by mohlo. 

Vzpomeňte si, kdy vám naposledy někdo něco prezentoval, třeba i dobře skrze užitky, a vy jste si říkali: "Co mi to sakra tlačí? Vždyť takhle ani nefunguji. Nic o mně neví a něco o mně tvrdí. Už mě to dokonce nudí...". Fajn, tak asi můžeme hledat potřeby, pokud to vůbec umím (nejsou to otázky typu "Potřebujete kladivo?"), ale to už je taky za námi. Dlouho se ptám, dlouho prezentuji. A co zkusit konzultaci

Neprozradím vám, co je podle mě konzultace, ale otevřu diskuzi - co je to podle vás konzultativní způsob prodeje? 

Honza Laibl 

Další články >>>

Potkejme se >>>

Hodnocení: +6
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.
  • The world is ruled by a consultative way of selling. Here you check this https://christchurchconcretedriveways.co.nz/ to learn more new things for asphalt Rolleston. This means that you have to have the right personality and fit in the right culture. If you were born in the US and are young, you will choose to work for Apple or Google because its culture fits your personality better than Microsoft does.

    0
  • Vaše webové stránky https://subwaysurf.io mi daly mnoho užitečných znalostí, děkuji vám za napsání tohoto článku. Doporučím to svým příbuzným.  https://quordle.onl/

    0
  • Konzultativní způsob prodeje je efektivnějším způsobem prodeje produktů https://posterdle.io a služeb, protože zahrnuje čas věnovaný naslouchání a pochopení potřeb klienta. Při konzultacích se https://flagle.co zákazníky a klienty můžete získat cenné poznatky, které vám pomohou zlepšit váš produkt nebo službu.

    0