1 minuta čtení

YIT otevírá dva vzorové byty v Suomi Hloubětín. Přijďte se podívat!

YIT v rámci čtvrté fáze nové rezidenční čtvrti Suomi Hloubětín s názvem Lahti právě otevírá dva nové vzorové byty 2+kk, tradičně ve finském stylu. Zájemci si je mohou prohlédnout při Dni otevřených dveří 15. 5. od 14 do 18 hodin.

V rezidenční čtvrti Suomi Hloubětín vyrůstá v deseti etapách téměř 900 bytů. Čtvrtá z nich Lahti, pojmenovaná po jednom z hlavních zimních sportovních center Finska, zahrnuje tři šestipodlažní domy s celkem 104 jednotkami v dispozicích 1+kk až 5+kk o velikosti až 131 m2. Kolaudaci etapy Lahti plánuje YIT na říjen letošního roku. V současné době je volných již jen několik posledních bytů.

Architektonické řešení domů z dílny studia Loxia Architects Ingenierie nezapře výraznou inspiraci klasickou severskou architekturou. Koncepce stavby se opírá o střídmé provedení a čisté, přímé linie a tvary. „Právě severský styl, který charakterizuje naše projekty, jsem se snažila propojit s představami potenciálních zákazníků a promítnout jej do vzorových bytů. Při svém návrhu jsem tedy vycházela ze základních principů vnímání prostoru s důrazem na čistotu a světlost interiéru, což jsou hlavní rysy severského designu s využitím kombinace moderních prvků doplněných o tradiční přírodní materiály,“ vysvětluje designérka YIT Stavo Lenka Hlaváčková Schubertová.

 

Hodnocení: +3
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.