2 minuty čtení

Nikdo nemůže být pořád šťastný. Burger King se novou akcí trefuje do McDonald´s a jeho Happy Mealu

Burger King je svými popichujícími reklamami velmi dobře známý a nejnovější kampaň to dokonale potvrzuje. Navíc bude sloužit dobré věci.

Pokud je vám kolem 20 až 30 let a vaši rodiče nepatří mezi avokádové teroristy odmítající maso, pravděpodobně už jste se někdy při výletě nebo dovolené ocitli v restauraci McDonald´s a natěšení otevírali svůj Happy Meal. Je to tradiční box, ve kterém děti najdou cheeseburger, hranolky, nápoj a nějakou tu hračku.

Jenže podle velkého konkurenta Burger King takový přístup rozporuje zdravému uvažování a může zákazníky zbytečně stresovat. Firma se proto rozhodla, že jako už mnohokrát předtím si i nyní trochu rýpne právě do svého konkurenta.

„Burger rozumí tomu, že lidé nemohou být pořád jen šťastní. Proto nyní naším zákazníkům říkáme, aby si svůj Whopper objednali podle své skutečné nálady,“ stojí ve vyjádření Burger Kingu.

Americký řetězec založený v roce 1954 tak bude v rámci celonárodní květnové kampaně Mental Health Awareness nabízet boxy s názvy Pissed Meal, Blue Meal, Salty Meal, Yaaas Meal and DGAF (Don’t Give a F---) Meal.

„Ačkoli by asi nikoho nenapadlo spojovat mentální zdraví s fast foodem, my věříme, že to pomůže k rozvinutí společenské diskuze na téma psychických nemocí,“ říká ke kampani ředitel nadace Mental Health America Paul Gionfriddo.

Limitovaná edice bude k dostání ve vybraných pobočkách v New Yorku, Los Angeles, Miami, Seattlu a Austinu.

Nikdo není pořád jenom šťastný. A je to v pořádku.

Hodnocení: +12
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.