2 minuty čtení

TRENDY PRO ROK 2019

Podívejte se jak vidí jiní treny v novém roce. Třeba Vám to pomůže.

Víte co bude v roce 2019 nabývat na významu? Víme, že směrů je několik. Budeme-li však hledat něco, co začíná být opravdu aktuální a co může pomoci většině firmám, bez ohledu na velikost či obor, tak zjistíme, že budoucnost patří spolupráci, vzájemně výhodné podpoře a sdílené ekonomice.   

Proč zrovna vzájemná spolupráce a sdílené ekonomika?

Důvod je jednoduchý. Odpovězte si, co potřebujete k tomu abyste se odlišili, svoji činnost zefektivnili a urychlili či optimalizovali vaše náklady? Ano, jsou to zdroje - obchodní informace, finance, čas, know how či lidské zdroje a další. Pokud si tyto zdroje budete zajišťovat sami, budou s tím spojeny náklady. Tím bude efekt omezený, protože zajišťování zdrojů bývá pracné, zdlouhavé a nákladné. Avšak máte možnost si tyto zdroje zajistit spoluprací a sdílením. Váš byznys tak urychlíte, zefektivníte a zlevníte. Bonusem bude i konkurenceschopnost.

Zajímá Vás praktická stránka?

Pokud Vás možnost vzájemné spolupráce a sdílené ekonomiky (tak jak ji možná neznáte) zaujala, můžete se na nás obrátit. Rádi se s Vámi podělíme o naše praktické zkušenosti – případové studie anebo styl řízení.  

Hodnocení: +1
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.