2 minuty čtení

Majitel Bageterie Boulevard otevírá restauraci, kde dostanete pizzu do 360 sekund

V pražských Dejvicích se zákazníkům otevřela restaurace s názvem 360pizza, která patří do portfolia českého podnikatele Petra Cichoně.

Jak už název napovídá, mohou se zákazníci pizzerie těšit na rychlou přípravu, která nepřesáhne 360 sekund.

Součástí restaurace jsou navíc samoobslužné kiosky, na kterých si může zákazník vybrat buď z nabízených typů pizzy a nebo si poskládat ingredience podle vlastní chuti. V menu restaurace jsou také dezerty, polévky, saláty či snídaně.

Samoobslužné kiosky v restauraci 360pizza.

Samoobslužné kiosky, které jsou pro zákazníky velmi pohodlné, zavedla sesterská Bageterie Boulevard už v loňském roce. Jako úplně první je v Česku začal zavádět řetězec McDonald´s, který tak chtěl zákazníky ušetřit netrpělivých pohledů obsluhy při výběru.

Do portfolia pětačtyřicetiletého Petra Cichoně spadá kromě nové restaurace 360pizza a Bageterie Boulevard také firma Crocodille, která vyrábí a distribuuje obložené sendviče, bagety a další produkty. Tu Cichoň založil už na začátku devadesátých let, tehdy ještě jako student.

První prodejna Bageterie Boulevard byla otevřena v roce 2003 a dnes má více než 40 poboček v Česku, Německu, na Slovensku či ve Spojených arabských emirátech.

Hodnocení: +9
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.