2 minuty čtení

A prdí taky auta? Tesla ano!

No dobře, tohle asi není ta nejserioznější byznysová zpráva. Na druhou stranu je to však ukázka originálního marketingu a excelentních služeb zákazníkům ze strany Elona Muska a jeho firmy.

Že je Tesla skvělé auto, o tom netřeba vést dlouhé debaty. I poté, co si automobil zakoupíte, Tesla pravidelně aktualizuje jeho software, takže je pro vás v každém okamžiku v podstatě jako nové.

A nejnovější aktualizace softwaru přinesla opět malé pozdvižení. Kromě toho, že si uvnitř automobilu můžete spustit mód „Romantika“, můžete také spustit také něco z naprosto opačného spektra emocí.

Nová funkce s názvem „Emissions testing mode“ vám umožní spouštět šest různých druhů zvuků, za které se drtivá většina obyvatelstva stydí. Možná řeknete, že to je „kravinka“, ale nepíše se teď náhodou o Tesle zase ve všech možných médiích? A zákazníci jsou nadšení! That´s the point!

A nebyl by to Musk, kdyby pro zákazníky neudělal, „co jim na očích vidí“, takže od teď už mohou tyto zvuky zapínat také na dálku. Ano, uživatel níže má v plánu tyto zvuky pouštět, když jeho žena vyrazí na výlet s kamarádkami. Jak ďábelské!

Hodnocení: +8
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.