2 minuty čtení

E-mail marketing? Proč?

Věděli jste, že jen 5% příjemců vašich e-mailů udělá akci ihned napoprvé? Zbylých 95% musíte udržet "na drátě" a informovat je o vašich produktech vícekrát, ale hlavně také jinak.

Měníte obsah svých e-mailů, nebo doufáte, že se vždycky někdo chytí na totéž?

 

E-mail marketing vám pomůže uzavřít více potenciálních zákazníků. Stále. Může existovat něco více frustrujícího než vytváření mnoha vodítek pro přivedení leadu, jen aby "seděli"... nekupovali? Získat leady není vždy zcela snadné. Potřebujete systém, který vám umožní, aby se jich co nejvíce dostalo do prodeje, aby nakoupili...

Zní vám to povědomě?

Potencionální zákazník hledá produkt nebo službu, kterou nabízíte. Rozhodne se, že nebude nakupovat hned, protože si to chce rozmyslet. A vy už o něm nikdy neslyšíte.

Nebo co s tímto? Zákazník navštíví vaše webové stránky, rozptýlí se a zavře stránku. A opět, už jste o něm nikdy neslyšeli.

Kolik dalších prodejů byste uzavřeli za měsíc, kdybyste mohli získat třeba polovinu těchto potenciálních zákazníků? O kolik více byste za rok uzavřeli? Za pět, deset let?

E-mail je zatím stále nejlevnější způsob, jak rychle a snadno následovat a upoutat stovky a tisíce zákazníků kteří, "jsou za dveřmi" a obrátit tyto leady v prodej.

Hodnocení: +7
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.