1 minuta čtení

Martin Vrtiška vede novou společnost EFG Engineering

Martin Vrtiška byl pověřen řízením nově vzniklé společnosti EFG Engineering zabývající se komplexním technologickým řešením úpravy bioplynu na biometan.

Tým odborníků pod vedením Martina Vrtišky poskytuje klientům vypracování projektu přímo na míru, a to od projektového řízení, zpracování projektové dokumentace, včetně financování a dotačního poradenství až k vlastní realizaci i zprostředkování výkupu biometanu. EFG Engineering patří do investiční skupiny Energy financial group a. s.

Ing. Martin Vrtiška (40) má na starosti řízení týmu a vyhledávání nových příležitostí pro instalace technologie úpravy bioplynu na biometan, tzv. zelený plyn či BioCNG. V současné době se svým týmem intenzivně pracuje na přípravě několika projektů na bioplynových stanicích v České republice.

M. Vrtiška je absolventem Provozně ekonomické fakulty ČZU v Praze. Předchozí zkušenosti získal v oblasti poradenství obcím ohledně energetického využití odpadů či ve společnosti zabývající se výrobou průmyslových jednotek pro membránovou separaci kapalin a plynů.

Martin Vrtiška hovoří anglicky a ve svém volném čase se věnuje rekreačnímu a technickému potápění.

Hodnocení: +4
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.