2 minuty čtení

Co jsem se naučil od Steve Zaffrona?

Když pomáhám lídrům různých postavení, tak tyto tři zákony často aplikujeme na situace, se kterými se potýkají nejen ve firmě, ale i v partnerským vztahu se svou ženou. Objevují, jak pomocí těchto zákonů mohou změnit své problémy.

Měl jsem již 2x možnost a čest setkat se osobně se Steve Zaffronem a nechat se od něj trénovat v bytí lídrem a efektivním uplatňování leadershipu. Naše první setkání bylo v Abu Dhabi v roce 2016 a druhé setkání bylo v Cancun 2018. Steve je spoluautorem bestseller knihy The three laws of productivity.

Když pomáhám lídrům různých postavení, tak tyto tři zákony často aplikujeme na situace, se kterými se potýkají nejen ve firmě, ale i v partnerským vztahu se svou ženou. Objevují, jak pomocí těchto zákonů mohou změnit situaci, se kterou se zrovna potýkají.

3 zákony produktivity:

1) Tvá produktivita koreluje s tím, jak se ti jeví situace, se kterou se právě teď potýkáš.2) Jak se ti jeví situace vychází z tvého jazyku, který používáš v dané situaci, se kterou se právě teď potýkáš.3) Jazyk založený na budoucnosti transformuje, jak se ti jeví situace, se kterou se právě teď potýkáš.

Podívejte se na svůj život a napište mi klidně i do osobní zprávy, zda vidíte příležitost, kde můžete tyto zákony využít, abyste dosáhli doposud nepředstavitelné produktivity (pod produktivitou si můžete představit lásku, změnu chování a jednání při komunikaci se svým partnerem, úklid domácnosti, atd.).

To nejdůležitější, co mi Steve řekl bylo: „Nelze uplatnit jen jeden ze tří zákonů. Buď pro sebe objevíš všechny tři a začneš být jimi použitý, nebo nedosáhneš změny ve tvé produktivitě.“

Hodnocení: +3
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.