2 minuty čtení

Konečně je tu veletrh zaměřený pouze na muže a všechno, co je baví!

4MEN EXPO 2018 se koná 7. a 8. prosince 2018 v prostorách PVA Expo Praha. Jedná se o jediný veletrh v České republice zacílený pouze na muže. Čekají na vás exhibice, ochutnávky, přehlídky, originální produkty, služby, silné stroje i krásné ženy.

Těšte se na 2 dny plné skvělého jídla, luxusních drinků, precizně zabalených doutníků, ale také adrenalinu v boxovacím ringu nebo pohody v chillout zóně u billardového stolu. Nebudou chybět přehlídky módních trendů, obleky na míru, cenná umělecká díla nebo originální designové kousky do vašeho interiéru. Oslní vás nostalgická krása chromovaných veteránů, ale halou se ponese také burácení silných motorek. Pokochat se můžete i hudbou budoucnosti – čekají na vás futuristické elektromobily, dokonalá virtuální realita nebo nejnovější poklady od výrobců elektroniky a her.

A další dobrá zpráva! Na návštěvu 4MEN EXPO se nemusíte ani holit! Svoje břitvy si na oba výstavní dny nabrousili nejznámější profesionálové z barbershopů a rozhodně jsou připraveni je použít... Kdo by se chtěl nechat zkrášlit ještě víc, může se nechat nastylovat u vlasových specialistů, tatérů nebo může začít s proměnou rovnou od podlahy v sektoru věnovanému fitness.

Kdyby toho chlapského už na vás bylo moc, můžete uniknout do zóny krásných modelek, které zde mimo jiné budou křtít a dražit svůj kalendář na rok 2019.

 

4MEN EXPO je jedinečná příležitost, kde si užijete spoustu zábavy, okouknete nové trendy a zcela bez pochyby vyřídíte pár vánočních nákupů. 

 

A dámy, přijďte taky! Vezměte muže na parádní akci, která ho bude konečně bavit a ze které vám neuteče. Nebo nakupte dárky, kterými ho zaručeně ohromíte.

 

Vstupenky seženete nejlevněji v předprodeji na portálu Ticketstream nebo je můžete zakoupit přímo na místě.

 

Výběr prezentovaných značek a partnerů:

Harley-Davidson, Tesla, Grand Veteran, Niceboy, Kare, Windsors, MaxDrive, RIWAX, Glo cigarety, Diamond Inside, Muczka jr., AuroGenio Art, Spy obchod, Hipster barbershop, Czech Beauty

Hodnocení: +3
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.