1 minuta čtení

Projekt společnosti Prologis splňující WELL Building Standard byl nominován na MIPIM Awards 2019

Společnost Prologis Benelux se za účelem vytvoření standardu pro podporu zdraví a celkové pohody zaměstnanců logistických nemovitostí spojila s International WELL Building Institute (IWBI).

Společnost Prologis Benelux se za účelem vytvoření standardu pro podporu zdraví a celkové pohody zaměstnanců logistických nemovitostí spojila s International WELL Building Institute (IWBI). Spojení know-how IWBI založeného na zlepšování zdraví a blahobytu zaměstnanců pomocí modernizace budov a odborných znalostí společnosti Prologis v oblasti logistických nemovitostí mělo za cíl přizpůsobit a přejmout standard WELL pro tuto kategorii budov.

Společný projekt je v souladu s ambicí Prologis Benelux neustále zvyšovat standardy a kvalitu budov pro své zákazníky. Budova 5 v parku Tilburg, kde si společnost Pantos Logistics pronajímá sklad o rozloze 23 000 metrů čtverečních, se nachází v jedné z nejstěžejnějších logistických oblastí v Nizozemsku.

Tím, že vytváří příjemné a zdraví prospěšné pracovní prostředí, Prologis svým zákazníkům nabízí jedinečnou přidanou hodnotu, jelikož zaměstnanci v aktuální situaci představují klíčovou složku trhu.„Budova 5 v Tilburgu byla skvělým projektem pro další rozvoj koncepce výstavby podle standardu WELL,“ říká Arthur van Kooij, vedoucí projektového managementu společnosti Prologis pro severní Evropu.

Více ZDE: RETREND.cz

Hodnocení: +5
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.