1 minuta čtení

PODCAST

NĚKTEŘÍ KLIENTI JSOU S NÁMI UŽ OD ZAČÁTKU TRHU

Zdeněk Lepka je ředitel a předseda představenstva společnosti BH Securities, obchodníka s cennými papíry, který působí na kapitálovém trhu již šestadvacátým rokem. Ve firmě pracuje od jejího založení v roce 1993 a prošel si téměř všemi pozicemi, které ve firmě existují.

Se Štěpánem si povídali o tom, jak se obchodovalo s cennými papíry po revoluci, v dobách disket a trhu, který teprve vznikal, jakou má vizi směřování BHS nebo jaká je myšlenka stojící za založením automobilového fondu BHS.

Tento díl Offlinu si můžete poslechnout na Spotify, iTunes a dalších obvyklých místech, včetně této stránky: https://www.investice.cz/podcast/

Hodnocení: +9
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.
  • The Wordle app at https://wordlewebsite.com also offers some fundamental vocabulary information, such as how many words you use each day and each minute. In general, I thought Wordle was a good tool for increasing my vocabulary and learning new terms.

    0
  • There are a lot of enjoyable games available on the internet, and one of my favorites is called https://stumble-guys.com

    0
  • Podcasts are great marketing tools because they allow you to create relationships with your listeners through regular, friendly, informative communication. Need to check this https://rotoruatree.co.nz/ and get more new things for tree removal. In this article, I'll explain what podcasts are and how you can start your own podcast.

    0
  • Tento díl pořadu Offline je o tvorbě podcastu. Probereme https://amongus2.io kroky spojené s tvorbou podcastu, jak můžete začít a jaké vybavení můžete potřebovat, abyste https://framedgame.io  mohli začít. Mluvíme také o některých nejlepších podcastech a o tom, jak je mohou posluchači najít.

    0