2 minuty čtení

3BOT

Poměrně dost věcí v mém životě se točí okolo kryptoměn a je tomu pár dní, co se mi ozval Jiří Procházka, se kterým jsem se nejenže potkal na krypto komunitě, ale třeba i v Nakamotox. Následně jsem jej kontaktoval i kvůli OTC a nyní po cca ¾ roce..

.. jsme se potkali znovu s novým projektem. 

Popravdě, udělalo mi to radost. Nejen to, že se ozval, ale i to, že jsme se za méně než týden stihli domluvit, jak naše spolupráce bude vypadat.  

Takže jsem rád, že vám mohu představit společnost 3bot.cz, za kterou stojí tito pánové Jiří Procházka, Ludvík Miška a Marin Robovský. 3bot poskytuje SaaS pro Automatický Trading. Ano jedná se o trading bitcoinu s čistým ziskem robota 2,45% měsíčně v btc. Celkový zisk je okolo 4,5%+, přičemž fee za poskytnutí robota je 45%-20% a vše záleží na investici, která je ideálně od 1M Kč, přičemž ti, co nevěří, mohou udělat test s pouhým 1BTC.

Nastal čas změny, a to myslím doslova a do písmene. Hi-tech a cryptocurrency sektor přináší nové možnosti a řešení, jak nejen rozmnožit majetek a reálně se stát nezávislým na státu ,a to vše v případě, že se nebudete bát vystrčit hlavu z písku. 

Většina z vás věří bankám, protože jste zvyklí na autority a tyto autority pocházející ze starého finančního systému se samozřejmě nějakým způsobem obávají, brání a zároveň snaží využít nové technologie ve svůj prospěch nehledě na ohromný morální hazard, který sektor bank udržuje. Tudíž jsou odpor či nedůvěra v nové věci, které mohou být rizikové, či neznámé částečně pochopitelné.

Nicméně džin je již z láhve venku a postupně lidé přicházejí na různé výhody bitcoinu a kryptoměn, přičemž se společnost právě nyní učí s těmito vědomostmi a nástroji zacházet. Nehledě na to, že prací investorů a správců investičních společností je zajistit svým klientům za daný čas s kalkulovatelným rizikem co nejlepší zhodnocení a v ideálním případě i podpoření rozvoje naší společnosti. 

3bot právě vstupuje na trh a pro první kolo chceme získat 10M Kč do správy. Nezáleží, jestli to bude jeden, či deset investorů.

Hodnocení: +7
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.
  • I've been using the 3bot service and they have been fantastic. One of the best things I like about 3BOT is that they don't just send you messages, they actually direct you to people. Here you follow this https://wellingtonlandscapingmasters.co.nz/ and get more new things for landscpae. Not only is that way more effective but it also saves you time and energy. You can also contact multiple sites with one email address which saves you even more time.

    -1