2 minuty čtení

Jak se stát dealerem instagramových závisláků? Tahle firma ví, jak na to

Na fotografické sociální síti Instagram už je více než jedna miliarda uživatelů. A kde je hodně lidí, tam jsou i podnikatelské příležitosti. Tentokrát to však nebude o nákupu followerů a podobných pochybných službách.

Tato moskevská firma rozjela seriózní byznys, který umožňuje všem, zejména samozřejmě ruským, uživatelům cítit se alespoň na chvíli jako byznysová či filmová hvězda.

Firma se jmenuje Private Jet Studio a jak název napovídá, specializuje se na byznys se soukromými letouny. A jak napovídá dodatek „Studio“, jedná se o trochu kreativnější záležitost, než jen přelet z bodu A do bodu B.

Abychom to uvedli na pravou míru, firma Private Jet Studio má pouze jeden letoun, kterým je ovšem nadstandardní Gulfstream G650 s velmi luxusním interiérem.

Za 14 tisíc rublů, tedy asi 4500 korun, si můžete na dvě hodiny toto letadlo pronajmout a dělat si v něm, na něm i kolem něj téměř cokoli, co vás napadne. Jediné, co nesmíte, je vzlétnout s ním.

Ale popravdě, zákazníkům jde o něco úplně jiného, než je „nudné“ létání. Chtějí ze sebe udělat hvězdy Instagramu. Chtějí si pořídit fotografii, která všem sledujícím ukáže, že mají úroveň, že žijí život na vysoké noze. To je alfa a omega celého instagramového života.

Zkuste zapřemýšlet nad tím, jaké další podnikatelské příležitosti hit jménem Instagram skrývá, nepochybně jich ještě mnoho nebylo objeveno.

Hodnocení: +2
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.