2 minuty čtení

Pingu´s English míří do Prahy!

V rámci Master franchisové konference a Franchising fora 2019 se představí franchisový koncept z Velké Británie, Pingu´s English.

Potřebu znát anglický jazyk řešil snad již každý z nás. Názorů na výuku cizích jazyků jsme si vyslechli už také mnoho, jako např. kdy začít, s kým a kde a vlastně i proč. 

My Vám nabízíme možnost poznat franchisový koncept výuky anglického jazyka již předškolních dětí. Tento koncept k nám zavítá z Velké Británie a představí se osobně v rámci Master franchisové konference 7. 11. 2019 v Praze.

Co je Pingu´s English - Pinguova angličtina a co nabízí potenciálním master franchisantům pro Českou republiku?

Pingu´s English je zábavná a efektivní předškolní franchisa pro předškolní vzdělávání z Velké Británie, která vybízí děti, aby plynule mluvily anglicky před zahájením školy.

Investujte do obchodu s anglickým jazykem v hodnotě několika miliard dolarů s celosvětově populární Pinguovou angličtinou - již celosvětový úspěch v předškolním vzdělávání ve 20 zemích po celém světě. Nejsou nutné žádné vzdělávací zkušenosti.

Pingu`s English je vlastněna společností Linguaphone Group, britskou společností s více než 115 lety zkušeností na trhu jazykových škol, která je činná ve více než dvaceti zemích po celém světě včetně Itálie, Kypru, Litvy, Estonska, Turecka, Brazílie, Číny, Laosu, Kambodža, Myanmar a mnoho dalších.

Jako náš master franchisant budete mít právo na lukrativní trh mateřských škol po celé zemi pomocí obou našich vysoce respektovaných mezinárodních programů: 

• "Ready-made" -  tříleté celodenní mezinárodní anglické školky pro malé děti. Vyvinuto na University of Kingston v Londýně.

• Čtyřstupňový mimoškolní program ELT pro malé děti, zaměřený na rozvoj jejich důvěry v angličtinu.

Těšíme se na setkání se silnými a ambiciózními zájemci o podnikání formou franchisingu v Evropě. S námi budete mít exkluzivními práva na otevření Pingu´s English Schools, budeme s Vámi sdílet obchodní zájmy, zkušenosti a investice, abyste dosáhli úspěchu na svém vlastním trhu.

Pokud máte se s námi setkat v Praze, domluvte si schůzku na opportunities@pingusenglish.com nebo navštivte naši webovou stránku - http://www.pingusenglish.com.

Hodnocení: +11
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.