3 minuty čtení

BODY EXPRESS - Příběh značky

Za celým konceptem BODY EXPRESS stojí dlouholetý fitness profesionál, Tomáš Krmíček. Celý jeho život je spojen se sportem, fitness a zdravím. A nyní i s nejnovějšími technologiemi.

Tomáš Krmíček vystudoval tělovýchovu na Masarykově univerzitě v Brně, byl úspěšným reprezentantem v týmové gymnastice a sportovním aerobiku, kde dosáhl nejvyšší mety na mistrovství světa v australském Adelaide.

Od roku 2000 se spolupodílel na vedení fitness studií a fitness center a 10 let úspěšně provozoval špičkový STAR TRAC health club, oceňovaný zejména za stálou kvalitu svých služeb, počínaje prostorem, přes vyškolený personál, až po celkovou nabídku efektivního a zdravého sportování.

Tomáš sportovcem zůstává stále. Absolvoval 3x Pražský marathon, dokončil Ironman 70.3 v rakouském Sankt Poeltenu a plného ironmana Ostseeman v německém Glücksburgu. V zimě lyžuje i jezdí na snowboardu, v létě na horském i silničním kole. A jednou týdně chodí na 20 minut na EMS do BODY EXPRESS.

První studio BODY EXPRESS se otevřelo v Brně v roce 2015 po několikaměsíčních přípravách. První půlrok se věnoval ověřování účinnosti pro klienty, zlepšování procesů, profesionalizace a školení trenérů. Jakmile bylo vše dokonale vychytáno a zpracováno v provozní příručce, trenérském manuálu a dalších dokumentech, tak se otevřelo druhé, ověřovací studio.

Další studia již vznikala pod přísnými pravidly České asociace franchisingu postupně ve větších i menších městech: Praha, Brno, Most, Bratislava, Partizánské, Kroměříž…

Nyní máme ve všech studiích plně standardizovaný tréninkový proces, intuitivní rezervační systém, přes který si klient může změnit svoji rezervaci i 15 minut před tréninkem, efektivní a stále aktualizovanou metodu intenzivních i uvolňovacích lekcí, desítky plně vyškolených trenérů po celém Česku i na Slovensku. A stovky stálých klientů, kterým šetříme čas a dodáváme jednou týdně za dvacet minut dostatek svalové stimulace, aby jejich tělo zůstalo aktivní, zdravé, funkční a pěkné.

V tuto chvíli je 11 poboček BODY EXPRESS po celé ČR a Slovensku a do konce roku přibudou minimálně další 3 studia. Máte se tedy na co těšit.

Ještě jste nezažili EMS trénink? Navštivte www.bodyexpress.cz a najděte si své BODY EXPRESS studio.

Chybí vám BODY EXPRESS ve vašem regionu? Máte dobrý tip na provoz? Ozvěte se nám. Rádi s vámi budeme na toto téma hovořit.

Hodnocení: +4
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.