4 minuty čtení

Eğitimde BSC ile Daha İyi Öğrenme Planı

Eğitimde BSC ile Daha İyi Öğrenme Planı

Bir eğitim kurumunun, okulun misyonunu gerçekleştirmesine yardımcı olacak kapsamlı bir ölçüm sistemi oluşturması çok önemlidir. Organizasyonun hedeflerini stratejilerle uyumlu hale getirerek, müşteri odaklı bir firma, verimli ürün ve hizmet teklifleri, yüksek karlar, verimli insan kaynakları ve genel organizasyonel etkinlik oluşturmak gibi olumlu sonuçlar elde etmek oldukça olasıdır. Bütün bunlar eğitimde BSC kullanımı ile izlenebilir.

 

Eğitim performansı mükemmelliği, birçok okulun çabaladığı şeydir. Bu nedenle çöküşleri ve çöküşleri önlemek için sadece finansal açıdan değil diğer alanlarda da kapsamlı bir analiz yapılmalıdır. BSC'yi okullarda uyguladığınızda, bu vizyoner liderlikle başlar. Yetkililer, eğitimde BSC'nin nasıl tasarlanması gerektiği konusunda sohbet ederken öncülük ediyor. Bir sonraki aşama, bir iş planına benzer sayılabilecek stratejik planlama içindir. Tek fark, bunun sadece kısa vadeli hedefler için olmamasıdır. Stratejik plan, kurumunuzu gelecekte olmasını istediğiniz hale getirecek hedeflere ulaşmanızı sağlayacak taktiklerden oluşur.

 

Stratejik plan, kuruluşunuzu müşteri odaklı gerçekleştirmenin yolunu verecektir. Okulların müşterilerinin öğrenciler olduğunu biliyoruz ve bu nedenle öğretim kadrosu da dahil olmak üzere her zaman onlara azami ilgi göstermeniz gerekiyor. Oluşturulan liderlik, stratejik planlama ve müşteri odaklılık ile bu, okul performans ölçümüne yol açacaktır. Bu elbette eğitimde BSC kullanımı yoluyla yapılır. Sonuçları analiz edebilir ve BSC sonuçlarını kullanarak tüm eğitim kurumunu yönetme açısından bilginizi veya becerinizi test edebilirsiniz.

 

Okulların müşterileri öğrencilerdir, ancak bu, bu gibi kuruluşların finansal konulara önem vermediği anlamına gelmez. Bu, eğitim ve öğretim puan kartının insan kaynaklarına odaklanma yolunu sağladığı zamandır. Okullardaki insan kaynakları, öğretmenleri veya öğretim görevlilerini, müdürleri, dekanları, okul müdürünü, kapıcıları ve kamu hizmet personelini içerir. Bunları eğitimde BSC üzerinden izlediğinizde süreçleri de takip etmeniz gerekiyor. Bu iki unsurun birlikte gitmesi gerekir çünkü organizasyonunuzdaki insanlar, süreçlerin etkin bir şekilde çalışabilmesi için görevleri yerine getiren kişilerdir. Süreç yönetimi, iç paydaşlar için yalnızca en iyisini sağlama niyetiyle birlikte burada anahtardır. İnsan kaynakları odaklı ve değerli süreç denetimine sahip olmak, tercih edilen iş sonuçlarını elde etmenize yardımcı olacaktır.

 

Eğitimde BSC, hem örgütsel hem de kişisel keşif sağlamayı amaçlayan öğrenme merkezli kurumlar tarafından kullanılmalıdır. Eğitim ve öğretim puan kartı, öğretim üyelerine ve iş ortaklarına değer vermenin önemi konusunda farkındalık sağlar. Ayrıca, karar vermede çevikliği teşvik eder, kuruluşların geleceğe odaklanmasına ve firmayı yenilik için yönetmesine yardımcı olur. Eğitimdeki BSC, tamamen okulun performansını iyileştirmekle ilgilidir. Hedeflediğiniz sonuçları görmek biraz zaman alabilir, ancak zamanla hedeflere ulaşılacağından emin olabilirsiniz.

https://www.medmotion.org/profile/thor-love-and-thunder-fullmovie-at-home/profile
https://www.snatamkaur.com/profile/thor-love-and-thunder-free-streaming-online-2022-on-123movie/profile
https://www.medmotion.org/profile/dc-league-of-super-pets-fullmovie-at-home/profile
https://www.snatamkaur.com/profile/dc-league-of-super-pets-free-streaming-online-2022-on-123movie/profile
https://www.medmotion.org/profile/nope-2022-fullmovie-at-home/profile
https://www.snatamkaur.com/profile/nope-2022-free-streaming-online-2022-on-123movie/profile
https://github.com/itsworks/Beter-leerplan-met-BSC-in-het-onderwijs/blob/main/README.md
https://buyglovesonlineinbulk.com/lepsi-ucebni-plan-s-bsc-ve-vzdelavani
https://koridor.tv/bedre-laeringsplan-med-bsc-i-uddannelse/
https://colab.research.google.com/drive/1HqDBY7c2KvsEW3op2hqBNTOD6hcye7lU?usp=sharing
https://techplanet.today/post/parempi-oppimissuunnitelma-bsclla-koulutuksessa
https://c.mi.com/thread-4115620-1-1.html
https://biocoll.inhs.illinois.edu/portal/checklists/checklist.php?cl=15975
https://botanydb.colorado.edu/checklists/checklist.php?cl=11916
https://challonge.com/toe97468?drive
https://frochaix.gsucreate.org/profile/exzellente-pdagogische-leistungen-sind-das
https://confluence.cornell.edu/display/efmh/Melhor+Plano+de+Aprendizagem
https://wiki.nursing.jhu.edu/display/BOB/Os+clientes+das+escolas
https://gitlab.uliege.be/J.Fays/simian-XML-filter/-/issues/82
http://theprofessionguru.com/article/un-meilleur-plan-dapprentissage-avec-bsc-en-ducation
https://blog.ineuron.ai/Le-plan-strat-gique-fera-place-la-r-alisation-N6OutRhqtn
https://lexcliq.com/lepszy-plan-nauki-z-bsc-w-edukacji/
https://ameblo.jp/yinileon/entry-12755818964.html
https://dailybusinesspost.com/mejor-plan-de-aprendizaje-con-bsc-en-educacion/

Hodnocení: 0
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.