3 minuty čtení

BODY EXPRESS - Jde to i jinak, 20 minut stačí

V BODY EXPRESS najdete to nejprofesionálnější vybavení pro EMS trénink od tvůrce a lídra EMS systému – německé značky miha bodytec. Protože si zasloužíte to nejlepší! Ukažme si podrobně, co tato špičková technologie obsahuje.

EMS přístroj miha bodytec II

Srdcem EMS tréninku v BODY EXPRESS jsou dva přístroje miha bodytec II 100% vyrobené v Německu s příslovečnou tamní kvalitou. Elektrodový komplet klienta je připojen kabelem, aby byla zajištěna naprostá stálost přenosu impulzů a možnost okamžité reakce pro změnu nastavení. Tím je plně zajištěna bezpečnost tohoto intenzivního tréninkového procesu.

I-body systém elektrod

Nejnovější elektrodový systém I-body tvoří každému tělu přizpůsobitelná vesta spolu s tvárnými a pružnými elektrodovými pásky na ruce, nohy a hýždě. Tím je zajištěn přesný přenos impulzů a efektivní stimulace všech svalů těla najednou, a přitom se zcela individuálním nastavením na každou část těla každého klienta.

I-body

Speciální sportovní oblečení

Pod elektrodový komplet oblékáme elastické sportovní tričko a šortky ze speciálních materiálů podporující udržení vodivosti a tím efektivní přenos impulzu po celou dobu procedury. Oblečení je vždy pro každého klienta pro každou lekci čistě vypráno. Nicméně si můžete od nás pořídit i vlastní. Je to jen na Vás.

Rychlý trénink pro rychlou dobu

Pamatujete si ještě, kolik Vám zabralo času připravit si odborný referát na střední škole? Teda, jestli je Vám přes třicet. Zápisky, rešerže, knihovna, vyhledávání, výpisky či kopie, zpracování, přepisování a přednes. Dnes? Google, Wikipedia, vše na mobilu a za pár sekund. Doba se neuvěřitelně zrychlila. Moderní technologie pomáhají lidem být všude dřív, stihnout toho víc, být výkonnější, rychlejší. Stejně tak EMS. Dodá tělu za 1x 20 minut týdně takovou intenzitu, že už člověk nemusí vyhledávat cvičení proto, aby spaloval dostatek kalorií nebo narovnal své tělo. Nemusí strávit celý týden ve fitness centru a může se věnovat svým zálibám.  Ať už se jedná o sport nebo pasivní koníčky. Tak co, zkusíte to?

Ještě jste nezažili EMS trénink? Navštivte www.bodyexpress.cz a najděte si své BODY EXPRESS studio.

Chybí vám BODY EXPRESS ve vašem regionu? Máte dobrý tip na provoz? Ozvěte se nám. Rádi s vámi budeme na toto téma hovořit.

Hodnocení: +5
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.