3 minuty čtení

Jedinečný Podnikatelský klub, který skutečně žije v síti… to je Smart Network

Kdo je chytrý, ten dneska prostě žije v síti. Přesně tohle heslo propagujeme v Podnikatelském klubu Smart Network, a navíc ho i naplňujeme. A to do poslední tečky.

Co svým členům slíbíme, to také splníme a vždy u nás dostanete ještě něco navíc. Něco, o čem třeba zatím nevíte, že potřebujete anebo chcete, ale když to získáte anebo dostanete, všechno zapadne na správné místo a vám to dojde. Zakládáme si na osobním přístupu, razíme jedinečnost každého člověka a nikdy ho nevnímáme pouze jako jednotlivce, ale dobře víme, že za každým z nás se skrývá ještě celá síť kontaktů.

Podnikatelský klub Smart Network byl založen v roce 2013 a za dobu své existence jsme stihli uspořádat již stovky setkání. Business akce jsou vždy jedinečné svou atmosférou i lidmi, kteří se na nich sejdou. Jednoduše řečeno – žádná z našich akcí není stejná, a to ani v případě, že půjdete jeden den na setkání v Brně a další den si střihnete akci v Praze. Všechny business akce Smart Network jsou otevřené jak ČLENŮM, tak HOSTŮM. Přivítáme každého, kdo má zájem vyzkoušet si networking v našem podání a nasát inspirativní atmosféru, získat nové kontakty a naplnit si diář dalšími schůzkami. Ke všem přistupujeme individuálně jako k osobnostem se svými zkušenostmi, názory a vlastními kontakty. Zakládáme si na vzájemném respektu.

Momentálně působíme v sedmi městech po celé České republice – v Brně, Praze, Ostravě, Olomouci, Jihlavě, Zlíně a Českých Budějovicích, ale do budoucna se s námi určitě setkáte i v jiných městech. Chceme naši filozofii rozšířit i dále. Vždyť klíčem ke všemu je přece networking, který pomáhá budovat nová obchodní přátelství a rozšiřovat sítě kontaktů. Nabízíme business rána, obědy a večeře, pořádáme společenské události, workshopy, sportovní akce, vzdělávací semináře, možnost zakoupení franšízy i MasterMinding. Svým členům nabízíme natočení videí v projektu Podnikání pod pokličkou. Anebo se můžeme se stát mediálním partnerem třeba právě vaší akce.

Pokud se chcete dozvědět více a zjistit, jestli tady nevykládáme pohádky, není nic jednoduššího než přijít na jednu z našich business akcí. Zažijte dynamickou a inspirativní atmosféru na vlastní kůži. Stačí se podívat na náš web www.smart-network.cz a v kalendáři akcí si jednoduše vybrat tu, která se vám hodí. V případě jakýchkoliv nejasností najdete v sekci kontakty všechny osoby, na které se můžete se svými dotazy kdykoliv obrátit. Rádi vám pomohou. Tak pojďte s námi žít v síti a využít skutečnou sílu networkingu ve vlastním podnikání.

Hodnocení: +7
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.