2 minuty čtení

BODY EXPRESS - Jde to i jinak, 20 minut stačí

Na trhu již od roku 2015 úspěšně funguje franchisová síť BODY EXPRESS, která přináší zajímavou možnost podnikání pro všechny s pozitivním vztahem ke zdraví, lidskému tělu, ale i k lidem samotným a jejich potřebám v oblasti zdravého životního stylu.

V dnešní uspěchané době každý z nás nejednou řešil otázku nějakého toho přebývajícího kila, bolesti zad ze sedavého zaměstnání či nedostatek času pro pohybové aktivity. Kolik lidí si vlastně může v dnešní době dovolit 3-4x týdně chodit cvičit? A kolik to zabere času? BODY EXPRESS byl vymyšlený přesně pro tyto situace a přináší na trh zdravého životního stylu nejrychlejší způsob jak dostat tělo do kondice, odstranit svalové nerovnováhy či zhubnout. To vše za 20 minut jednou týdně pro všechny věkové kategorie.

Co je to EMS

Elektro Myo Stimulace, tedy elektrická stimulace svalů, je pojem, který se několik desetiletí používá v medicíně v rehabilitaci a rekonvalescenci. Pomocí slabých, ale velmi častých elektrických impulzů jsou svaly aktivovány stejným principem, jako je aktivuje přirozeně tělo. Jen daleko častěji, než jsme schopni dokázat vůlí. Touto aktivací dochází buď k uvolnění zatuhlých svalů, nebo k jejich posílení. Při elektroléčbě se svaly stimulují lokálně, většinou pouze jeden sval. Kdyby se takto mělo aktivovat celé tělo, trvalo by to několik hodin. Proto se – nejprve v kosmonautice – začala používat komplexnější metoda, která zapojí celé svalové skupiny, části těla až celé tělo najednou. To proto, aby kosmonautům svaly neatrofovaly při dlouhém pobytu bez gravitace. A odtud byl už jen krůček k využití pro každého, ať už se jedná o vrcholového sportovce nebo obyčejného smrtelníka.

Chybí vám studio BODY EXPRESS ve vašem regionu nebo chcete více informací ke svému vlastnímu podnikání? Zanechte nám zprávu na emailu tomas.kvacek@bodyexpress.cz nebo se ozvěte na tel. 724 645 805.

Získáním franchisové licence se můžete připojit k této síti s vlastním BODY EXPRESS studiem. Díky podrobně zpracovanému know-how a podpoře ze strany centrály můžete své podnikání provozovat zcela samostatně a mnohem efektivněji než jakékoliv malé individuální studio.

Hodnocení: +3
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.