2 minuty čtení

Newton vs. Darwin ve financích

Jak si představujete vývoj vlády a financí? Jako obrovský stroj, který může fungovat, když nastavíte přesná pravidla? Bohužel tomu tak není.

Evoluce nebo téměř neměnná fyzikální pravidla?

Mnoho lidí, včetně politiků, považuje vládu za stroj, který podléhá fyzikálním zákonům. To znamená, že pokud jsou stanovena jasná pravidla, mělo by vše fungovat v zásadě samo. To není úplně pravda. Je to spíš evoluce. Vláda by se měla přizpůsobovat událostem a neustále se vyvíjet do lepší podoby.

Vývoj jde dopředu i ve financích 

Totéž platí pro peníze. Měna, která tu byla před mnoha lety, by těžko uspokojila potřeby dnešních lidí. Finanční systém se tedy musel nějakým způsobem vyvíjet a přizpůsobovat se fungování společnosti.

Nové finanční systémy pro nové generace

Vývoj je tedy zcela logický pro další roky naší civilizace. Finanční systém se musí vyvinout do formy, která bude vyhovovat budoucím generacím a zajistí nezbytnou bezpečnost plateb. V minulosti byly unášeny vlaky plné zlata, dnes se hackeři snaží proniknout do vašeho počítače a získat hesla do vašeho internetového bankovnictví. I to je evoluce. 

Platon Life a evoluce

Kryptoměny jsou dalším logickým krokem v evoluci finančního systému. Nabízejí víc, než tradiční fiat měny. Například naše kryptoměna, PlatonCoin (PLTC), je bezpečná a můžete ji použít k nákupu Platon Vouchers a poté je použít k platbě u našich partnerů, které najdete zde. Nebo můžete PLTC využít jako investici, pro uložení prostředků. Nebo se můžete vzdělávat v dalších možnostech, jak lépe zabezpečit sebe a svůj majetek. Volba je jen na vás, ale evoluce nečeká na nikoho. 

Závěr

Evoluce je nezbytná jak pro rozvoj lidstva, tak pro rozvoj peněz a vlády. Nic z toho není jen velký stroj, který může na základě jasných pravidel růst a fungovat sám donekonečna. Ale je to živý organismus, ekosystém, který se neustále vyvíjí a roste.

Zdroj: collaborativefund.com

#finance #kryptomena #evoluce #platoncoin #platonvouchers

Hodnocení: +7
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.