1 minuta čtení

Greenwich LifeSciences

Greenwich LifeSciences narůstá o 1 900%.

     Akcie společnosti Greenwich LifeSciences (GLSI ) ve středu vzrostly o 1900% poté, co společnost zveřejnila výsledek závěrečné analýzy účinnosti klinické studie GP2 Fáze 2b,  která byla představena ve středu na sympoziu o rakovině prsu v San Antoniu v roce 2020. 

     Greenwich LifeSciences je klinická biofarmaceutická společnost zaměřená na vývoj imunoterapie k prevenci recidiv rakoviny prsu u pacientek.

     Křivky přežití Kaplan Meier a demografická data dále potvrzují, že slibná data HER2 3+ fáze IIb a podporují plán zahájit studii fáze III v roce 2021," uvedl generální ředitel Greenwich LifeSciences Snehal Patel v prohlášení. 

      Společnost uvedla, že se nyní připravuje na vstup do klinické studie fáze 3 k léčbě podobné populace pacientů se středně těžkou až těžkou (vysoce rizikovou T1, T2-T4) rakovinou prsu.

     Akcie Greenwich LifeSciences se obchodovaly s 1631,2% na 90 USD. Akcie byly zastaveny k obchodování nejméně čtyřikrát v době zveřejnění ve středu. Akcie se pohybují v rozmezí 52 týdnů mezi 104,51 až 3,26 USD.

Hodnocení: +12
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.