1 minuta čtení

Blíží se rok 2021 a každý přemýšlí, kam investovat své peníze

Příjmové akcie jsem probral v minulém článku, nyní dám pár horkých tipů, kam budu investovat já... Tím neříkám, že mne máte slepě kopírovat, každý máte svou hlavu...

Protože chci investovat do akcií, které vytvoří nárůst alespoň 50 %, vybírám tyto (těmto 6 věřím):

1/ DIGITAL TURBINE (APPS)

2/ CLEARFIELD (CLFD)

3/ JD.COM (JD)

4/ NIU TECHNOLOGIES (NIU)

5/ SERVICENOW (NOW)

6/ ZYNGA (ZNGA)

černými koňmi roku 2021 by mohly být i společnosti:

7/ INTERDIGITAL (IDCC)

8/ HORIZON THERAPEUTICS (HZNP)

9/ NORBOARD (OSB)

10/ GREENTREE HOSPITALITY GROUP (GHG)

11/ MIMECAST LIMITED (MIME)

12/ WILLSCOT MOBILE (WSC)

13/ IDEXX LABORATORIES (IDXX)

14/ WORKDAY (WDAY)

     Za rok provedu kontrolu a vyhodnocení mých tipů... I kdyby 6 společností 50% růstu nedosáhly, jistě významně porostou směrem nahoru. Podle mne má před sebou všech 14 společností skvělé zítřky. Všechny tipy si nastudujte sami, v čem podnikají, jak se jim daří, jakou mají minulost, zda mají budoucnost před sebou, jakou mají konkurenci... Jsou to jen mé tipy, za své peníze a své investice si samozřejmě odpovídáte sami...

#investovani #akcie #portfolio #2021

Hodnocení: +53
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.
  • Bylo by zajímavé po roce udělat vyhodnocení tipů, jak si vedou po roce. Jinak díky. Sice to není styl toho po čem koukám, ale každého kdo se nebojí veřejně přijít a dát všanc pár titulů si cením.

    Při projíždění Vašich tipů jsem náhodou narazil na firmičku, která stojí za pozornost, myslím, že se v nadcházejícím roce ukáže. 

    BSET - Basset Furniture In.

    +1
    • Ano tato firma vypadá zajímavě, slušný růst, cena i příjem, budu sledovat, děkuji ta tip...

      0
  • Ahoj všetci, ak ste obchodníkom s kryptomenami, investormi alebo ste noví a hľadáte, kto vás prevedie trhom s kryptomenami, ako na ňom zarobiť, kontaktujte Rony Martins a požiadajte o pomoc.

    Nečakajte na rady svojej rodiny alebo priateľov, urobte krok a investujte do kryptomien a sledujte, ako sa váš život zmenil k bohatstvu.

     

    Minimálne 250 dolárov a zárobok 3000 dolárov do 7 pracovných dní.

    Minimálne 500 dolárov dáva 5 000 dolárov do 7 pracovných dní.

    Minimálne 1 000 dolárov poskytne 10 000 dolárov do 7 pracovných dní.

     

    Všimnite si toho, že váš zisk je 100% zaručený na oplátku bez akéhokoľvek zdržania, kontaktujte nás teraz a získajte ďalšie informácie na whatsapp: +15163602979

    Vďaka.

    0
  • Dobrý den, máte tady někdo zkušenost s investicemi do umění a starých věci?

    Mám rád obrazy a starší předměty(miluju muzea) a tak jsem si řekl, že bych něco pokoupil. Ať už na výdělek nebo jen na zkoušku. Našel jsem tento web: https://www.antikart.cz/ ale chci si být jistý, že jsou seriózní a jsou tam ceny relevantní. Vyznáte se tu někdo v umění a dokážete posoudit, jestli je to dobrý web na investice? Děkuji moc za názory a odpovědi"

    0
    • Investice do obrazů a umění obecně může být velmi výnosná, ale také nemusí. Je to rizikový sektor podléhající reklamě, módním vlivům (dnes se kupuje tento umělec, za půl roku jiný), nikdy nevíte, zda v dobré míře zakoupený umělecký předmět nebudete nakonec prodávat se ztrátou... V tom více věřím akciím.

      0
  • Stanislave opět díky za tipy, rozšiřuju okruh sledování a průzkumu. Budu se těšit na další články nejen s náměty, ale i dalších investorských “dovedností” ??

    0
    •    Já také neumím všechno. Ale investovat do akcií umím. Hlavně průmyslových. Ale třeba kryptoměny nebo biotechnologie, v tom se moc nevyznám... Současný nerozdělený zisk mám 18,75%, což je víc, než jsem očekával...

      +1
  • Zajimave tipy, JD.com mam taky na watchlistu a zvazuji investici. Zrovna dneska jsem v newsletteru Warenga cetl, ze ted o vikendu zacala spolecnost jako prvni v Cine prijimat novou vladni digitalni menu, cinsky juan.

    0