2 minuty čtení

Průzkum: 73 % milionářů chce investovat do kryptoměn

Průzkum ukazuje, že téměř tři čtvrtiny milionářů investovaly nebo plánují investovat do kryptoměn do konce roku 2022.

Milionáři to vidí křišťálově čistě

Průzkum provedla skupina deVere a odhalila překvapivá data. Skupina deVere je nezávislá finanční poradenská organizace a průzkum nám řekl, že 73 % milionářů plánuje investovat nebo již investovalo do kryptoměn. Do konce roku 2022 plánují investovat do kryptoměn, jako jsou Bitcoin, Ethereum nebo Ripple.

Průzkum ukazuje, že se jedná o investory s investičním portfoliem přesahujícím 1,3 milionu USD. Nejedná se tedy o malé investory.

Jene možný důvod může být, že Bitcoin má dobrou šanci prolomit svá historická maxima. Další možností je, že Bitcoin se opět ukázal jako jedno z nejvýnosnějších aktiv s meziročním růstem 125 %.

Skvělé zprávy pro kryptosvět

Zprávy, že si investoři uvědomují hodnotu kryptoměn a chtějí do nich investovat, jsou pro kryptoměny jako takové velmi dobré a příznivé. Díky této události se můžeme těšit na dřívější přijetí mainstreamovou společností.

Nigel Green, generální ředitel a zakladatel skupiny deVere Group, poznamenal, že tito investoři (včetně vysoce postavených bank na Wall Street) si jsou vědomi toho, že kryptoměny mají budoucnost. S jejich příchodem si maloobchodní obchodníci všimnou, že kryptoměny jsou prosperujícím investičním sektorem.

Závěr

Budoucnost s finančním systémem, kterému můžeme věřit, je opět o něco blíž. S příchodem velkých investorů si ostatní brzy začnou tohoto sektoru všímat. Právě schopnost držet a nakupovat kryptoměny prostřednictvím služby PayPal značně pomohla mnoha lidem začít investovat do kryptoměn a chránit své peníze. Pokud ještě neinvestujete a rozhodujete se, zda začít, pamatujte na zlaté pravidlo investování: investujte jen tolik, kolik si můžete dovolit ztratit.

Zdroj: finbold

#investovani #investice #milionari #krpytomena #kryptomeny #pltc #platoncoin #platonfinance

Hodnocení: +10
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.
  • Což o to, kryptoměny mají velkou budoucnost, jen je otázka které a v jaké formě.

    +1
  • Něco na tom bude když aktuální největší firmy stále skupují množství BTC v objemech desítek milionů USD s průměrnou nákupní cenou kolem 19000 $ - do bude za 5-10 let ULTRAHODL a Lambo pro každého portfoliomanagera jako bonus ?????????

    0