2 minuty čtení

Jet Investment spouští upisovací období nového fondu pro investory zaměřeného na průmyslové nemovitosti

Investiční společnost Jet Investment otevírá nový fond Jet Industrial Lease. Jde již o třetí z fondů Jet, tentokrát se zaměřením na reality.

Od převážně českých privátních investorů chce Jet Investment na nákupy a rozvoj průmyslových a dalších nemovitostí získat v prvním roce 1 miliardu korun, do pěti let pak dalších 14 mld. Kč. Upisovací období fondu startuje 1. listopadu.

Fond Jet Industrial Lease pro kvalifikované investory se bude zaměřovat především na nákup nemovitostí od průmyslových společností, konkrétně těch bonitních s dlouhodobou perspektivou na trhu.

„Průmyslové podniky řídíme a rozvíjíme už více než dvacet let a za tu dobu jsme si mimo jiné ověřili, že průmysl skýtá značný potenciál i mimo svůj core byznys, konkrétně ve správě a rozvoji nemovitého majetku,“ vysvětluje motivaci k otevření nového fondu Igor Fait a dodává: „Z vlastní praxe víme, že efektivní správa majetku se může pro podnik stát břemenem, zvlášť tehdy, když na sebe váže příliš velké finanční prostředky nebo nadměrné úsilí a čas. Promyšlený prodej nemovitého majetku může být pro podnik naopak vítanou finanční injekcí a zásadním impulsem k rozvoji hlavního předmětu podnikání. Jet Investment navíc dokáže perfektně vyhodnotit perspektivu budoucího nájemce, a při transakci reflektovat jeho specifické potřeby.“

Tým Jet Investment tak věří, že ve svém novém fondu našel ideální odpověď jak pro kvalifikované investory, kterým chce přinést vysoké zhodnocení s přiměřeným rizikem, tak pro český industriální byznys.

Více ZDE: www.retrend.cz 

Hodnocení: +11
Pro přidání komentáře se přihlaste nebo zaregistrujte.